Theater nieuws Groningen


Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws van de theaters en theatervoorstellingen in Groningen en de rest van Nederland? Dan bent u op de juist website! Wij hebben het laatste nieuws voor u. Waar u ook geïnteresseerd in bent, wij bieden voor iedereen interessante nieuwtjes. Welke voorstellingen gaan er binnenkort in première in de theaters in Groningen? En bent u benieuwd of er al een hoofdrolspeler is gecast voor die nieuwe musical waar u zich zo op verheugt? Dit en meer vindt u op onze website!

Bekijk alle theatersnieuws in Groningen

Al het nieuws over theaters in Groningen

Bij ons kunt u terecht voor de laatste nieuwtjes over alle theaters in de provincie Groningen. Gaat er bijvoorbeeld een grote musical in première in Martiniplaza? Heeft De Oosterpoort in Groningen een nieuwe directeur? Of vindt er een speciale voorstelling voor doven en slechthorenden plaats in theater De Molenberg in Delfzijl? Ook voor algemene mededelingen over theaters en de theaterwereld zit u hier goed. Als er bijvoorbeeld bezuinigingen zijn in de cultuursector of als er awards worden uitgedeeld voor voorstellingen leest u dat op onze website. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van nieuws, houd onze website in de gaten voor het laatste overzicht!

Nieuws over de voorstellingen

Ook voor nieuws over specifieke voorstellingen zit u op onze website goed. Heeft VanHoorne Entertainment weer een leuke musical voor de kinderen in petto? Zijn de hoofdrolspelers van Billy Elliot bekend gemaakt? Of is een bepaalde musical zo’n groot succes dat hij wordt verlengd? U leest het hier!